Mincare de patlagele vinete

Trei patlagele vinete de marime potrivita se taie rondele se pun citeva minute in apa clocotita sarata, se scot si se lasa 20 minute sub presa. Dupa c

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 buc. patlagele vinete de marime mijlocie
  • 1 lingura faina
  • 3 capatini de usturoi
  • 500 gr. rosii
  • 3 linguri ulei

Mod de preparare

Trei patlagele vinete de marime potrivita se taie rondele se pun citeva minute in apa clocotita sarata, se scot si se lasa 20 minute sub presa. Dupa ce apa din ele s-a scurs se dau rondelele prin faina si se prajesc in ulei la foc potrivit pentru ca sa se patrunda bine. Se curata usturoi se prajeste usor cu putin ulei se adauga rosii curatate de coaja, 1 lingurita de zahar, sare se acopera cu capac si se fierbe pina se inmoaie usturoiul. Cind sosul este gata se aranjeaza patlagelele frumos pe marginea unui platou iar la mijloc se toarna sosul de rosii cu usturoi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci