Inmoaie soia in apa clocotita (in care poti pune un cub de concentrat de supa)pentru 20de minute. Opareste de asemenea frunzele de gulioare.Inabusa
Inmoaie soia in apa clocotita (in care poti pune un cub de concentrat de supa)pentru 20de minute. Opareste de asemenea frunzele de
gulioare.Inabusa ceapa tocata de preferat “la abur”.Toarna apoi supa de legume si lasa sa fiarba 20 de minute .Adauga frunzele de gulioare oparite si tocate putin,sucul de rosii(sau rosiile date pe razatoare),bucatile de soia scurse si lasa sa fiarba in cuptor tot cam 20 de minute.Scoate mincarica ,pune-i uleiul de masline. Iar cind servesti adauga busuioc.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii