Pentru minestrone aveti nevoie de fasole verde, varza alba, morcovi, praz, telina, ceapa, ulei, rosii, orez, cartofi si condimente.
Se taie legumele potrivit si se inabusa in uleiul incins cca 10 minute. Se acopera cu supa si se fierb la foc mic cca 20 de minute, dupa care se adauga piureul de tomate, verdeata si condimentele. Se mai lasa la fiert aproximativ 30 de minute, dupa care se adauga bucatile de rosii si cartofi, dar si orezul. Se lasa la fiert pe foc mic, iar dupa 30 de minute e gata.
Se serveste a doua zi.
Alte retete culinare:
Sarmale de post
Legume la cuptor
Iahnie de fasole
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii