Pentru mini tarte cu rosii si mozarella se incinge cuptorul. Se aseaza in cele 8 tarte aluatul, care se acopera cu hartie pergament unsa si presarata deasupra cu boabe de fasole.
Pentru mini tarte cu rosii si mozarella se incinge cuptorul. Se aseaza in cele 8 tarte aluatul, care se acopera cu hartie pergament unsa si presarata deasupra cu boabe de fasole. Se tine in cuptor 8-10 minute. Se indeparteaza boabele de fasole si hartia pergament. Se incinge uleiul, se calesc timp de 3-4 minute ceapa, cateii de usturoi, apoi se adauga si ardeiul gras si se mai prajesc inca 3 minute. Se adauga in amestecul de ceapa rosiile, maslinele si mozarella. Se amesteca ouale cu laptele si busuiocul. Se pune amestecul de legume in cele 8 tarte si se toarna deasupra amestecul de ou. Se presara deasupra restul de mozarella si se coace 20-25 minute, pana se intareste compozitia.
Mini tartele cu rosii si mozarella se servesc reci cu salata verde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii