Morcovii se taie cubulete si se pun la fiert, adaugand untul, zaharul, sare si 3-4 linguri de apa. Se lasa la fiert, intr-un vas acoperit, la foc mic.
Morcovii se taie cubulete si se pun la fiert, adaugand untul, zaharul, sare si 3-4 linguri de apa. Se lasa la fiert, intr-un vas acoperit, la foc mic.
Pe masura ce scade zeama, se completeaza cu 2-3 linguri de apa. Cand morcovii sunt fierti, se adauga smantana, amestecata cu faina.
Se mai lasa sa dea doua-trei clocote, dupa care preparatul se serveste cu crochete de gris.
Alte retete
Vinete coapte
Salata de vinete cu ardei

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii