Morcovi soté

Pentru morcovi soté morcovii se curata, se spala si se taie bastonase lungi de 3 cm. Morcovii se inabusa in 75 g unt, se adauga zahar, sare, apa si se fierb 15 minute.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • morcovi - 1 kg
  • unt - 100 g
  • zahar - 30 g
  • sare dupa gust
  •  

Mod de preparare

Pentru morcovi soté morcovii se curata, se spala si se taie bastonase lungi de 3 cm. Morcovii se inabusa in 75 g unt, se adauga zahar, sare, apa si se fierb 15 minute.

Morcovii soté se servesc calzi, cu unt deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori