Am folosit o tava teflonata, pe fundul careia am pus un strat de felii de rosii; apoi un strat de ceapa; un strat de dovlecei taiati in lung; ardei gr
Am folosit o tava teflonata, pe fundul careia am pus un strat de felii de rosii; apoi un strat de ceapa; un strat de dovlecei taiati in lung; ardei gras, taiati pe jumatate; am continuat cu ultimul strat de rosii, peste care am pus o lingura de ulei, sare si piper si le-am dat la cuptor, la 200 grade Celsius, pentru vreo 20-25 de minute. Am tocat marunt verdeata, pe care am presarat-o deasupra; am presarat din belsug si cascaval ras si am dat musacaua din nou la cuptor, pentru inca vreo 10 minute
Se serveste ca atare sau cu gratar de pui.
Alte retete culinare recomandate
Varza murata
Ciuperci umplute
Zacusca de ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii