Musaca de vinete

Fierbem cartofii spalati in apa cu sare. Dupa ce au fiert se scot din apa si se lasa la racit. Vinetele se spala si se curata, la fel ca dovleceii apo

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 5 cartofi medii
  • 2-3 dovlecei
  • 4 ardei
  • 6 rosii
  • sare
  • piper boabe si macinat
  • usturoi
  • 4-5 linguri ulei
  • patrunjel
  • 2-3 frunze busuioc
  • 1-2 linguri pesmet
  • 30g margarina

Mod de preparare

Fierbem cartofii spalati in apa cu sare. Dupa ce au fiert se scot din apa si se lasa la racit.

Vinetele se spala si se curata, la fel ca dovleceii apoi se taie rondele si se calesc in putin ulei.

Separat se taie rondele rosiile si cartofiii fierti si se curata usturoiul. Ardeii se spala, se curata si se taie rondele.

Se tapeteaza tava cu margarina si pesmet si se aranjeaza legumele.

Se lasa la rumenit.

Musacaua se serveste ornata cu patrunjel si busuioc verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci