Musacaua de vinete cu cascaval Delaco Sofia este o mancare delicioasa si consistenta, ce se prepara foarte usor si rapid. Pentru a prepara aceasta mancare de vinete cu cascaval, trebuie sa tai vinetele in doua, pe lung.
Pentru a prepara aceasta mancare de vinete cu cascaval, trebuie sa tai vinetele in doua, pe lung. Apoi le scobesti cu gija, astfel incat sa ramana aproximativ un centimetru de miez pe coaja, se sareaza si se dau la cuptor.
Miezul de la vinete se taie marunt si se caleste in ulei incins, adaugand ceapa taiata felii subtiri. Se prajeste pana cand ceapa devine sticloasa. Apoi, se adauga carnea si cubulete de rosie. Se amesteca in mod constant pana cand carnea devine bruna.
Compozitia se imparte in 8 portii egale, cu care se umplu vintele si se presara pe deasupra un strat gros de cascaval. Vinetele umplute se mai pun cateva minute la cuptor, pana cand cascavalul se topeste, apoi se orneaza cu marar.
Musacaua de vinete cu cascaval Delaco Sofia se serveste calda.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii