Musacaua de vinete cu cascaval Delaco Sofia este o mancare delicioasa si consistenta, ce se prepara foarte usor si rapid. Pentru a prepara aceasta mancare de vinete cu cascaval, trebuie sa tai vinetele in doua, pe lung.
Pentru a prepara aceasta mancare de vinete cu cascaval, trebuie sa tai vinetele in doua, pe lung. Apoi le scobesti cu gija, astfel incat sa ramana aproximativ un centimetru de miez pe coaja, se sareaza si se dau la cuptor.
Miezul de la vinete se taie marunt si se caleste in ulei incins, adaugand ceapa taiata felii subtiri. Se prajeste pana cand ceapa devine sticloasa. Apoi, se adauga carnea si cubulete de rosie. Se amesteca in mod constant pana cand carnea devine bruna.
Compozitia se imparte in 8 portii egale, cu care se umplu vintele si se presara pe deasupra un strat gros de cascaval. Vinetele umplute se mai pun cateva minute la cuptor, pana cand cascavalul se topeste, apoi se orneaza cu marar.
Musacaua de vinete cu cascaval Delaco Sofia se serveste calda.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii