Muschi de vaca cu crema de hrean

Muschiul de vaca (curatat de pielita) se taie Juliene, se trage la tigaie in untdelemn. Se adauga suc de rosii, vin, smintina amestecata cu faina, cr

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr. muschi de vaca
  • 300 gr. suc de rosii
  • 200 gr. smintina
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • busuioc
  • crema de hrean
  • untdelemn
  • verdeata
  • 500 gr. cartofi
  • 1 lingurita faina
  • 1 pahar de vin alb

Mod de preparare

Muschiul de vaca (curatat de pielita) se taie Juliene, se trage la tigaie in untdelemn. Se adauga suc de rosii, vin, smintina amestecata cu faina, crema de hrean, piper, cimbru, busuioc si verdeata.

Se serveste cu cartofi nature si patrunjel verde

Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci