Ochiuri in tomate

Se aleg patlagele rosii netede si destul de mari, ca sa incapa in fiecare un ou. Se taie capacul, se golesc de miez, se pune in fiecare cate o bucatic

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • patlagele rosii netede si mari
  • unt
  • sare
  • oua (cate patlagele sunt)
  • sunca
  • ciuperci

Mod de preparare

Se aleg patlagele rosii netede si destul de mari, ca sa incapa in fiecare un ou. Se taie capacul, se golesc de miez, se pune in fiecare cate o bucatica mica de unt proaspat si un praf de sare; se aseaza intr-o tava unsa bine cu unt. Se dau la cuptor la foc iute, si se tin vre-o 10 minute pana ce incep sa se inmoaie.

Se scurg de zeama ce-au lasat-o si se aseaza intr-un vas de yena. Intre timp se pregatesc ochiurile in apa pentru fiecare patlagea. Se pune in fiecare rosie cate o feliuta de sunca rumenita in tava, sau cateva felii de ciuperci inabusite in unt. Deasupra se aseaza oul bine scurs de apa. Se dau cateva minute la cuptor si se servesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori