Omleta cu pesmet si marar este foarte usor de preparat fiind astfel perfecta pentru diminetile in care simti ca timpul nu-ti ajunge pentru micul-dejun.
Ceapa si mararul se toaca marunt, se calesc bine. Intre timp se bat oualele, se sareaza si se pipereaza, apoi se amesteca cu o lingura de pesmet. Se adauga peste ceapa si marar, amestecandu-se, se mai lasa cateva minute pana se prajesc in uleiul cu masline.
Omleta cu pesmet si marar se serveste calda, alaturi de paine prajita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii