Pentru omleta delicioasa “Pizza” cu carne si branza se bat ouale,apoi se adauga faina si se amesteca pana se obtine o pasta ca smantana.
Pentru omleta delicioasa “Pizza” cu carne si branza se bat ouale,apoi se adauga faina si se amesteca pana se obtine o pasta ca smantana.Se adauga sarea,branza,sunca si legumele taiate cubulete si verdeata taiata marunt.(In lipsa rosiilor se poate folosi sucul de rosii).Se pune uleiul la incins,apoi se toarna compozitia in tigaie;dupa ce s -a rumenit pe o parte se intoarce pe cealalta.
Se serveste rece,taiata felii si insotita de muraturi,castraveti acri,etc,dupa preferinta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii