Se taie carnea bucatele de aprox. 2 cm si se prajeste in ulei timp de 10 minute. Se adauga condimentele, pasta de tomate si supa de pui fierbinte. Se
Se taie carnea bucatele de aprox. 2 cm si se prajeste in ulei timp de 10 minute. Se adauga condimentele, pasta de tomate si supa de pui fierbinte. Se fierbe acoperit, pana cand se inmoaie carnea. Ardeiul se taie fasii. Se curata ceapa si se taie in 4. Rosia se pune in supa fierbinte pentru cateva clipe, dupa care se clateste cu apa rece, se curata de coaja si se taie in 4. Se adauga orezul, ceapa si ardeiul taiate si se lasa la fiert pana cand se inmoi toate ingredientele. Rosia se adauga doar in ultimele 5 minute. La final se condimenteaza dupa gust.
Alte retete culinare recomandate
Supa de rosii
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDin cauza de raceala in exces,a trebuit sa-mi fac de lucru si sa uit starea naspa pe care o am,plus ca trebuia sa execut...
Prajitura cu visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii