Orezul se spala in mai multe ape, apoi se scurge. Chimenul se prajeste in untdelemnul incins, cu ceapa tocata marunt, apoi se adauga orezul si se ame
Orezul se spala in mai multe ape, apoi se scurge. Chimenul se prajeste in untdelemnul incins, cu ceapa tocata marunt, apoi se adauga orezul si se amesteca bine. Se adauga apa cit sa se acopere orezul, se potriveste cu sare si se lasa la fiert, la foc mic fara sa se amestece. Cind orezul este aproape gata se adauga si mazarea si se lasa la fiert inca 5 minute. Se inchide focul si se lasa 15-20 minute acoperit pentru ca aburii sa patrunda bine mazare.
Se presara patrunjel tocat marunt
Alte retete recomandate
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtImi doream de ceva timp sa fac o friptura de vita, dar mereu am avut teama ca o sa iasa tare, ca o sa ramana nefacuta in...
Friptura de vita cu vin la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii