Se spala orezul, se pune la fiert cu 3 cani de apa, o lingura de ulei de masline si cu un praf de sare sau jumatate de lingurita de delikat si se lasa
Se spala orezul, se pune la fiert cu 3 cani de apa, o lingura de ulei de masline si cu un praf de sare sau jumatate de lingurita de delikat si se lasa sa fiarba circa 25de minute dupa ce a dat primul clocot, se amesteca din cand in cand ptr a nu se prinde de fund.
Intr-o tigaie inalta se pun 2 linguri de ulei de masline ptr gatit cu prazul taiat felii de 2cm, si se caleste un pic prazul, se poate adauga si jumatate de cana de apa pentru a o mancare mai dietetica, se adauga ciupercile si se fierb pana cand sunt bine patrunse.
Apoi orezul fiert se pune in tigaie peste ciupercile cu praz si se amesteca, se adaga dupa gust piper, busuioc, cimbrU.
Busuiocul poate fi uscat dar mult mai aromat este busuiocul proaspat, care poate alterna cu frunzele de patrunjel ptr un aspect placut.
Se serveste cald, pe farfurie se mai pot adauga cateva frunze de patrunjel proaspat ptr a da un aspect placut.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii