Orez cu ciuperci

Untul se imparte in doua. Intr-una din parti se caleste ceapa tocata marunt, usturoiul si ardeiul iute. Adaugam ciupercile spalate si taiate felii, am

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 grame unt
  • 400 grame orez
  • 400 grame ciuperci Champignon
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 1 ardei iute
  • 250 ml supa de carne
  • 1 lingurita patrunjel uscat si tocat
  • 100 grame cascaval ras
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Untul se imparte in doua. Intr-una din parti se caleste ceapa tocata marunt, usturoiul si ardeiul iute. Adaugam ciupercile spalate si taiate felii, amestecam bine, apoi adaugam si orezul ales si spalat. Peste 6-7 minute aaugam supa fierbinte. Se fierbe la foc potrivit, se sareaza si se pune piper, dupa gust. Cand este fiert, imediat inainte de servire se adauga restul de unt, cascavalul si patrunjelul.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa

Tocanita cu ciuperci

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumat

Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumat

Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumat, o mancare de sezon delicioasa.

Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumat
Reteta olteneasca: Ciorba de dovlecei umpluti

Reteta olteneasca: Ciorba de dovlecei umpluti

Ciorba de dovlecei umpluti este o reteta olteneasca delicioasa, o ciorba consistenta, o reteta de ciorba de vara.

Reteta olteneasca: Ciorba de dovlecei umpluti
Cele mai apreciate rețete
Orez cu prune uscate
1
Mancaruri cu orez

Orez cu prune uscate

Am pus zaharul in cratita la caramelizat, eu am adaugat si o bucatica de unt dar daca faceti reteta de post nu mai puneti...

Orez cu prune uscate
Salata de varza cu verdeata
2
Salate de legume

Salata de varza cu verdeata

Salata de varza cu verdeata este o salata delicioasa si sanatoasa ce se poate prepara in doar 15 minute. Se spala varza si se...

Salata de varza cu verdeata
Salata de menta cu rosii
3
Salate de legume

Salata de menta cu rosii

Salata de menta cu rosii este o salata simpla si delicioasa. Se aseaza ingredientele in straturi. Se da la rece doua ora...

Salata de menta cu rosii
Salata de morcov cu telina
4
Salate de legume

Salata de morcov cu telina

Salata de morcov cu telina este usoara si gustoasa. Pentru prepararea acestei salate aveti nevoie de morcovi, telina, ardei,...

Salata de morcov cu telina
Compot de prune
5
Compoturi

Compot de prune

Fructele se spala, se pun in borcane sau in sticle cu gatul larg si se acopera cu zahar. Se pune peste zahar un plic de zahar...

Compot de prune
Parteneri
Pancakes cu inghetata si sos de mure cu Green Sugar
Bucataras.RO

Pancakes cu inghetata si sos de mure cu Green Sugar

Am primit saptamana trecuta indulcitor natural de la Green Sugar si am fost curioasa sa il testez. Am pregatit repede niste...

Pancakes cu inghetata si sos de mure cu Green Sugar
Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta
Gustos.RO

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta

Limonada cu capsuni, lime si menta - o bautura delicioasa si revigoranta perfecta pentru zilele calduroase. Descopera reteta...

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta
Tiramisu la Pahar cu Nectarine si Mure
ReteteCulinare.RO

Tiramisu la Pahar cu Nectarine si Mure

Tiramisu la Pahar cu Nectarine si Mure
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia