Reţetă de preparare a papanaşilor cu telina

Reţetă de preparare a papanaşilor, Telina se taie cubulete si se fierbe pana cand devine moale in apa cu suc de lamaie si sare. Jumatate din cantitate se piseaza si se amesteca cu branz

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • 200 g telina
  • 500 g branza
  • 120 g gris
  • 50 g margarina
  • 3 oua
  • 2 frunze de telina
  • sare
  • suc de lamaie

Mod de preparare

Telina se taie cubulete si se fierbe pana cand devine moale in apa cu suc de lamaie si sare. Jumatate din cantitate se piseaza si se amesteca cu branza. Se adauga gris, galbenusul de ou, sare si se amesteca. A doua jumatate de cubuletele de telina se adauga la compozitie impreuna cu albusul de ou batut spuma. Se formeaza papanasii si se fierb in apa clocotita cu sare timp de 15-20 minute.
Alte mancaruri recomandate

Ciulama de ciuperci

Dovlecei umpluti

Spanac cu oua

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Paste cu sos de rosii si busuioc

Paste cu sos de rosii si busuioc

Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.

Paste cu sos de rosii si busuioc
Tarta cu piersici

Tarta cu piersici

Pentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...

Tarta cu piersici
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si crema caramel
1
Romania

Prajitura cu foi si crema caramel

Prajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....

Prajitura cu foi si crema caramel
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
2
Romania

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)

Aceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
Prajitura foaie peste foaie
3
Romania

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Gogosari in sos
4
Romania

Gogosari in sos

O reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...

Gogosari in sos
Gogosari cu conopida si struguri
5
Romania

Gogosari cu conopida si struguri

E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...

Gogosari cu conopida si struguri