Se spala spanacul si se clocoteste zece minute in apa cu sare. Se scurge si se toca marunt cu un cutit ascutit, apoi se pune intr-o cratita emailata s
Se spala spanacul si se clocoteste zece minute in apa cu sare. Se scurge si se toca marunt cu un cutit ascutit, apoi se pune intr-o cratita emailata sa scada cu putina sare. Separat se pregateste papara: se atie franzela felii, se pun feliile in lapte cald si cand s-au inmuiat, se asaza strat intr-o forma unsa cu unt. Se rastoarna spanacul bine scazut peste feliile de franzela, se acopera cu restul de lapte batut spuma cu 2 oua, sare si piper macinat. Peste spanac se rade cascavalul, se introduce forma in cuptor si se coace 30 min.
Papara se serveste fierbinte, taiata felii groase, care se acopera cu smantana.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii