Din ulei, ceapa taiata marunt, usturoi, rosii si busuioc se face un sos rapid. Spalam si taiem felii subtirele dovleceii curatati de coaja pe a
Din ulei, ceapa taiata marunt, usturoi, rosii si busuioc se face un sos rapid. Spalam si taiem felii subtirele dovleceii curatati de coaja pe alocuri. Intr-o tava pentru cuptor pui ingredientele pentru parmigiana, incepand cu un strat de dovlecei, pe care i-am sarat putin, apoi am pus felii de mozzarela, sos de rosii, iar deasupra am ras parmezan. Se fac straturi in acest fel, pana se termina ingredientele. Ultimul strat trebuie sa fie de sos de rosii cu parmezan ras. Se acopera vasul cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru vreo 30 minute. Spre final indepartam folia de aluminiu si se mai pune cateva minute in cuptor,
Aceasta reteta a fost adaugata de Bolognese di Cluj pe forumul culinar.ro
Alte retete culinare recomandate

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii