Pasteta de legume cu morcovi

Din faina, sare, ou, ulei si apa se face un aluat. Se da la rece. Legumele se toaca si se dinstuie in putin ulei. Se condimenteaza cu sare, piper, boi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g faina
  • 1 ou
  • o lingura ulei
  • 150 ml apa
  • sare
  • 2 oua
  • o ceapa
  • 400 g legume(varza
  • morcovi
  • ardei
  • dovlecei)
  • 2 rosii
  • 250 g cartofi fierti
  • 2 linguri unt
  • 250 g creme fraiche
  • 2 linguri lapte
  • condimente

Mod de preparare

Din faina, sare, ou, ulei si apa se face un aluat. Se da la rece. Legumele se toaca si se dinstuie in putin ulei. Se condimenteaza cu sare, piper, boia. Se iau de pe foc si se amesteca cu ouale, creme fraiche si putina verdeata tocata.

Se intinde aluatul in forma de dreptunghi, se pun legumele, se ruleaza si se unge cu lapte. Se coace 40 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori