Pieptul de pui dezosat se taie in bucati groase si se aseaza pe o hartie staniol, unsa cu unt. Fiecare bucata de piept se aseaza pe hartia staniol car
Pieptul de pui dezosat se taie in bucati groase si se aseaza pe o hartie staniol, unsa cu unt. Fiecare bucata de piept se aseaza pe hartia staniol care este mai mare pt. a putea fi impachetat. Peste carnea de pui se aseaza felii de ceapa, mazarea, morcovi, cartofi, gogosar (felii cat mai subtiri la morcov si cartof). Rosiile se taie in jumatate si se inlatura miezul cu samburi, iar restul se taie in cubulete peste care se adauga sare, piper, ulei de masline, 3-4 catei de usturoi tocat marunt, patrunjel proaspat tocat marunt in cantitate mare, busuioc si rozmarin - se lasa 5 min la macerat. Acest preparat din rosii se adauga peste legume si pieptul de pui, deasupra lor se aseaza cate 2-3 felii de bacon. Se impacheteaza cit mai bine pt a se coace inabusit si a nu se pierde sosul. Se coace la foc mic 35-40 min. functie de grosimea bucatii de piept de pui, recomand verificari repetate!
Garnitura de cartofi prajiti cu salata de varza cruda si vin alb demisec.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePantru astazi m-am gandit ca daca tot sunt Rusaliile, de ce sa nu fac o friptura de miel pentru pranz. De obicei,cand...
Pulpa de miel la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii