Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Se alege si se spala orezul, se scurge bine si se mesteca apoi cu ceapa calita. Intre timp, se t
Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei.
Se alege si se spala orezul, se scurge bine si se mesteca apoi cu ceapa calita.
Intre timp, se taie ardeii felii subtiri, se inabusa in putin ulei si se amesteca bine cu orezul.
Se aseaza deasupra rosiile decojite, taiate felii, si se presara cu marar tocat.
Se toarna doua cani de apa, se potriveste de sare si piper, dupa care se introduce cratita la cuptor, la foc potrivit, pana scade apa si fierbe orezul.
Pofta buna!
Alte retete culinate gasiti mai jos:
tocanita ardei
vinete cu ardei
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii