Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Se alege si se spala orezul, se scurge bine si se mesteca apoi cu ceapa calita. Intre timp, se t
Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei.
Se alege si se spala orezul, se scurge bine si se mesteca apoi cu ceapa calita.
Intre timp, se taie ardeii felii subtiri, se inabusa in putin ulei si se amesteca bine cu orezul.
Se aseaza deasupra rosiile decojite, taiate felii, si se presara cu marar tocat.
Se toarna doua cani de apa, se potriveste de sare si piper, dupa care se introduce cratita la cuptor, la foc potrivit, pana scade apa si fierbe orezul.
Pofta buna!
Alte retete culinate gasiti mai jos:
tocanita ardei
vinete cu ardei
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautO reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea...
Paste quatro formaggiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii