Pentru pilaf delicios fara carne spalati orezul si lasati-l o ora in apa rece. Intre timp, caliti ceapa tocata marunt, adaugati orezul, 2 catei de usturoi taiati felii.
Pentru pilaf delicios fara carne spalati orezul si lasati-l o ora in apa rece. Intre timp, caliti ceapa tocata marunt, adaugati orezul, 2 catei de usturoi taiati felii, rosiile fara pielita si mararul tocat. Amestecati totul la foc mic cam 5 minute, turnati 3 cesti de apa (supa), adaugati pasta de rosii si piper. Dati vasul la cuptor cu foc mic pentru ca pilaful sa fiarba incet.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii