Se fierb legumele si se storc. Se macina ca un piure obisnuit, se asezoneaza cu sare, piper si alte condimente care va plac. Pentru aroma se poate ada
Se fierb legumele si se storc. Se macina ca un piure obisnuit, se asezoneaza cu sare, piper si alte condimente care va plac.
Pentru aroma se poate adauga ulei de masline.
Este una dintre retetele de post pe care eu le prefer intrucat este rapida si plina de vitamine.
Pofta buna!
In cazul in care tineti post serviti-l cald. Daca nu, se poate servi cu piept de pui facut la gratar.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii