Se curata macrisu, se spala si se pune la fiert cu putina sare la foc iute. Dupa ce s-a fiert, se strecoara si se toaca marunt. Se face un sos alb din
Se curata macrisu, se spala si se pune la fiert cu putina sare la foc iute. Dupa ce s-a fiert, se strecoara si se toaca marunt.
Se face un sos alb din unt, faina si lapte, care se amesteca apoi cu macrisul. Se potriveste cu sare si e gata.
Se poate servi asa sau impreuna cu oua ochiuri.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Piure de spanac cu lapte,
Sos de macris,
Clatite de spanac
Placinta cu spanac
Rulada de miel cu spanac
Ravioli cu urzici

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii