Se curata macrisu, se spala si se pune la fiert cu putina sare la foc iute. Dupa ce s-a fiert, se strecoara si se toaca marunt. Se face un sos alb din
Se curata macrisu, se spala si se pune la fiert cu putina sare la foc iute. Dupa ce s-a fiert, se strecoara si se toaca marunt.
Se face un sos alb din unt, faina si lapte, care se amesteca apoi cu macrisul. Se potriveste cu sare si e gata.
Se poate servi asa sau impreuna cu oua ochiuri.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Piure de spanac cu lapte,
Sos de macris,
Clatite de spanac
Placinta cu spanac
Rulada de miel cu spanac
Ravioli cu urzici
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii