Curatati fasolea, spalati-o si puneti-o la inmuiat cateva ore in apa cu putin bicarbonat. Puneti-o la fiert. Schimbati apa de doua, trei ori. Cand bo
Curatati fasolea, spalati-o si puneti-o la inmuiat cateva ore in apa cu putin bicarbonat.
Puneti-o la fiert.
Schimbati apa de doua, trei ori. Cand boabele sunt fierte, spalati-le bine in apa rece si lasati-le la scurs apoi.
Caliti in ulei ceapa si usturoiul pisat, pana cand incep sa se ingalbeneasca putin.
Adaugati boabele de fasole si dupa cateva minute sucul de rosii, morcovii, sare si piper.
Lasati la fiert, la foc mic, aproximativ o jumatate de ora. Este buna rece sau calda.
Alte retete recomandate:
Fasole batuta de post
Ciorba de legume cu zeama de varza
Salata de fasole boabe
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii