Tocam ceapa, rosiile si usturoiul. Prima data punem ceapa si cand aceasta devine aurie adaugam rosiile, usturoiul, paprica, piperul. Prazul in taime
Tocam ceapa, rosiile si usturoiul. Prima data punem
ceapa si cand aceasta devine aurie adaugam rosiile, usturoiul, paprica,
piperul. Prazul in taime pe lungime apoi il punem la rumenit adaugand o
ceasca de apa. Il lasam sa fiarba aproximativ 30 de minute. Deasupra
punem maslinele fara samburi impreuna cu un pahar de vin alb. Lasam sa
fiarba 5-10 minute. Cand toate legumele sunt fierte pe placul dvs adaugati sare dupa gust si mararul tocat marunt.
Sursa acestei retete este blogul: retete-culinare-cireasa
Alte retete culinare recomandate
Legume la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Placinta cu carne
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNiste sarmalute mai light care pica foarte bine...nu sunt asa grele la stomac ca cele de porc,sa le incercati
Sarmalute cu carne de pui si curcan in vasul romanPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii