Praz cu masline in sos de rosii

Se curata prazul, se spala si se taie bucati nu prea mari. Se opareste cu apa clocotita. Se pune prazul scurs bine de apa intr-o cratita cu ulei fierb

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 fire praz
  • 100 gr. masline
  • 3 linguri ulei
  • ¼ lingurita zahar
  • 2 lingurite otet
  • 2 lingurite bulion
  • sare

Mod de preparare

Se curata prazul, se spala si se taie bucati nu prea mari. Se opareste cu apa clocotita. Se pune prazul scurs bine de apa intr-o cratita cu ulei fierbinte, se lasa sa se prajeasca usor, se adauga sarea, piperul, bulionul, zaharul, otetul si maslinele (care au fost desarate in apa calduta) si se da la cuptor sa scada bine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc