Pentru praz cu rosii se taie prazul in bucati de 5 cm. Se pune intr-o cratita impreuna cu lamaia, sucul de lamaiesi apa. Se acopera cu hartie pergament si se fierbe 10 minute.
Pentru praz cu rosii se taie prazul in bucati de 5 cm. Se pune intr-o cratita impreuna cu lamaia, sucul de lamaiesi apa. Se acopera cu hartie pergament si se fierbe 10 minute. Se adauga rosiile taiate marunt si curatate de coaje si zaharul. Se mai fierb 5 minute. Se stropeste cu uleiul, se asezoneaza cu sare si
piper. Praz cu rosii Se serveste fierbinte.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCu-i nu ii plac gogosile sa spuna acum, de multe ori fugim de ele ba pentru ca sunt prajite ba pentru ca ne ocupa prea mult...
Gogosi pufoase la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii