Retete sanatoase cu fructe si legume.
Pieptul de pui se taie in doua, apoi iarasi in doua bucati, se condimenteaza si se lasa deoparte pana pregatim legumele. Se spala legumele, se taie dovleceul si vanata bucati mari de dimensiuni relativ egale, ceapa in 4, rosiile se lasa intregi, ardeii grasi felii. Se unge o tava cu ulei de masline suficient, se adauga legumele, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se amesteca sa se patrunda cu uleiul. Se asaza pieptul deasupra. Rosiile nu se pun. Se acopera cu o hartie de copt si se da totul la cuptor, la 180 grade C, pentru 20 minute, dupa care se scoate hartia, se pun rosiile si se mai lasa 10 minute.
Cand este gata, se scoate din cuptor, se adauga patrunjelul tocat si se serveste. Pofta buna!
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiEste un aperitiv tare bun pe masa de sarbatori, de pus la pachet sau oricum preferati sa il serviti! Important este ca e...
Chec aperitivTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe face o maia dupa care se framanta bine aluatul din faina lapte cald si sare . Aluatul este bun si pentru paine. Se lasa la...
Placinta cu branza ca in MaramuresEste o combinatie irezistibila de mere si nuca, aromata si delicioasa.
Prajitura cu mere si nucaAceste paste au un gust deosebit, sunt delicioase. Le-am preparat pentru a participa la un concurs si va spun sincer, mi-a...
Serpentelli cu legume si branza elvetianaSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii