Puiul dezosat este o bunatate insa daca reusiti sa-l dezosati complet si sa-l si garnisiti cu un amestec de legume mexicane este extraordinar. Aceasta reteta va arata cum se realizeaza toate acestea si puteti sa incercati s voi, fara probleme.
Aceasta reteta eu o prepar duminica in familie sau la zile de sarbatoare si zile aniversare. Dezosez puiul pe spate si ii scot toate osicioarele. Dupa ce arata ca o bucata mare de carne il dau cu sare,piper si pun o punga de legume mexicane in el il intorc cu piepul in sus si il leg sul, ca pe muschiuleul de porc, il pun intr-o tava la cuptor cu spatele in sus,in tava adaug 3 pahare apa si unul cu vin alb, il las jumatate de ora si il intorc cu pieptul in sus inca jumatate de ora si e gata. Intre timp pun 2-3 picaturi de ulei de masline in tigaia wok, adaug cealalta punga de legume mexicane le asezonez cu cimbru,oregano si busuioc le las 2-3min sa se 'caleasca" si masa e gata. Pofta mare!!!
Puiul dezosat se serveste alaturi de garnitura din legume mexicane.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii