Pentru aluat se amesteca toate ingredientele cu robotul de bucatarie. Se pudreaza cu faina aluatul si se intinde in tava tapetata cu hirtie de copt. M
Pentru aluat se amesteca toate ingredientele cu robotul de bucatarie. Se pudreaza cu faina aluatul si se intinde in tava tapetata cu hirtie de copt. Morcovii se curata, se taie bete subtiri si se oparesc in apa sarata. Se rade brinza, ciupercile si ceapa se toaca marunt; ouale se amesteca cu smintina si creme fraiche. Peste blat se pun ciupercile si ceapa si se condimenteaza. Se adauga morcovii, brinza rasa, citeva frunze de patrunjel tocat, condimente. Se toarna compozitia de oua si se coace 40 min.
Se serveste cu vin alb sec.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii