Quiche cu ciuperci si morcovi

Pentru aluat se amesteca toate ingredientele cu robotul de bucatarie. Se pudreaza cu faina aluatul si se intinde in tava tapetata cu hirtie de copt. M

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat: 220 g faina
  • 100 g quark
  • 4 linguri lapte
  • 4 linguri ulei
  • 1 ou
  • sare
  • putin praf de copt. Umplutura: 500 g ciuperci
  • 2 cepe mari
  • 300 g morcovi
  • 100 g gouda
  • 100 g smintina
  • 100 g creme fraiche
  • 3 oua

Mod de preparare

Pentru aluat se amesteca toate ingredientele cu robotul de bucatarie. Se pudreaza cu faina aluatul si se intinde in tava tapetata cu hirtie de copt. Morcovii se curata, se taie bete subtiri si se oparesc in apa sarata. Se rade brinza, ciupercile si ceapa se toaca marunt; ouale se amesteca cu smintina si creme fraiche. Peste blat se pun ciupercile si ceapa si se condimenteaza. Se adauga morcovii, brinza rasa, citeva frunze de patrunjel tocat, condimente. Se toarna compozitia de oua si se coace 40 min.


Se serveste cu vin alb sec.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc