Pentru aluat se amesteca toate ingredientele cu robotul de bucatarie. Se pudreaza cu faina aluatul si se intinde in tava tapetata cu hirtie de copt. M
Pentru aluat se amesteca toate ingredientele cu robotul de bucatarie. Se pudreaza cu faina aluatul si se intinde in tava tapetata cu hirtie de copt. Morcovii se curata, se taie bete subtiri si se oparesc in apa sarata. Se rade brinza, ciupercile si ceapa se toaca marunt; ouale se amesteca cu smintina si creme fraiche. Peste blat se pun ciupercile si ceapa si se condimenteaza. Se adauga morcovii, brinza rasa, citeva frunze de patrunjel tocat, condimente. Se toarna compozitia de oua si se coace 40 min.
Se serveste cu vin alb sec.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii