Amidonul de porumb se amesteca cu cu 1-2 linguri de apa pana se uniformizeaza. Taiem carnea in fasii subtiri, o prajim in ulei fierbinte pana se inro
Amidonul de porumb se amesteca cu cu 1-2 linguri de apa pana se uniformizeaza. Taiem carnea in fasii subtiri, o prajim in ulei fierbinte pana se inroseste, apoi o scoatem din ulei. Trecem usturoiul pisat si ghimbirul prin uleiul ramas, mai adaugam morcovii taiati in fasii subtiri, mazarea, sare, piper, apoi prajim, amestecand continu. Adaugam carnea si amidonul si le fierbem pana sunt gata. Cui ii place chili, poate presara deasupra.
Alte preparate culinare recomandate
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseGyros-ul, prietenul cel mai bun al serilor de bumtzi-bumtzi impodobite pe alocuri cu betzii de poveste si prieteni de club ce...
Daca intr-o zi gyros-ul s-ar intalni cu shaorma :))Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii