Se curata prazul, se taie bucati si se fierbe in apa cu sare. Apoi se strecoara si se asaza intr-o salatiera. Separat, se prepara un sos din ulei, ote
Se curata prazul, se taie bucati si se fierbe in apa cu sare.
Apoi se strecoara si se asaza intr-o salatiera. Separat, se prepara un sos din ulei, otet, piper si verdeata tocata fin, care se amesteca apoi cu prazul. Compozitia se poate condimenta si cu usturoi pisat.
Alte retete recomandate
Salata orientala
Salata de telina
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii