Rosii prajite cu cascaval

Rosiile se taie in doua si se asaza in vas termorezistent cu partea taiata in sus. Miezul rosiilor se freaca cu ceapa, se condimenteaza cu sare si pip

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 rosii de marime mijlocie
  • o ceapa mica
  • sare
  • piper macinat
  • 150 g cascaval ras
  • putin unt

Mod de preparare

Rosiile se taie in doua si se asaza in vas termorezistent cu partea taiata in sus. Miezul rosiilor se freaca cu ceapa, se condimenteaza cu sare si piper. Se presara cu cascaval. Se pune unt cat un bob de mazare pe fiecare rosie. Se prajesc in cuptorul dinainte incalzit dinainte pana se inmoaie rosiile si se topeste cascavalul. Nu se rumenesc.
Alte retete legume recomandate

Dovlecei umpluti

Ciulama de ciuperci

Ciuperci umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci