Rosiile se taie in doua si se asaza in vas termorezistent cu partea taiata in sus. Miezul rosiilor se freaca cu ceapa, se condimenteaza cu sare si pip
Rosiile se taie in doua si se asaza in vas termorezistent cu partea taiata in sus. Miezul rosiilor se freaca cu ceapa, se condimenteaza cu sare si piper. Se presara cu cascaval. Se pune unt cat un bob de mazare pe fiecare rosie. Se prajesc in cuptorul dinainte incalzit dinainte pana se inmoaie rosiile si se topeste cascavalul. Nu se rumenesc.
Alte retete legume recomandate
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Ciuperci umplute

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii