Se taie cate o felie mai subtire din baza oulor si una mai groasa din varf. Cea subtire este necesara pentru a le fixa pe platou, iar cea groasa pentr
Se taie cate o felie mai subtire din baza oulor si una mai groasa din varf. Cea subtire este necesara pentru a le fixa pe platou, iar cea groasa pentru a le putea goli de galbenus. Galbenusul se zdrobeste si se amesteca bine cu crema de cascaval, sare, piper, zahar praf si mustar. Rosiile se taie in doua, se scot semintele si se asaza ca o palarie pe fiecare ou umplut. Se asaza pe platou, se orneaza cu patrunjel.
Alte retete culinare recomandate:
ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
chiftele dovlecei
Dovlecei la cuptor
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcCuloare,simplitate si gust!
Sufleu de branza cu brocoliCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineEste prima dată când prepar fasole roșie și pot spune că diferă puțin la gust față de cea albă, parcă e mai...
Iahnie de fasole rosie la slow cooker Crock-Pot 4,7 L
Comentarii