Rosii umplute a la mediterraneenne

Pentru rosii umplute a la mediterraneenne se caleste ceapa. Se toarna sucul de portocala. Se fierbe orezul impreuna cu coaja de portocala si supa pana este gata.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa tocata
  • 1 cana ceapa verde tocata
  • 1 lingurita ulei
  • ¼ cana suc portocala
  • 1 lingurita coaja portocala rasa
  • ½ cana orez
  • 400 g supa pui
  • 8 masline taiate
  • 1/3 cana stafide
  • 4 rosii

Mod de preparare

Pentru rosii umplute a la mediterraneenne se caleste ceapa. Se toarna sucul de portocala. Se fierbe orezul impreuna cu coaja de portocala si supa pana este gata. In ultimele 5 minute se adauga maslinele si stafidele. Se anesteca orezul cu ceapa. Se taie un capac rosiilor, se scobesc si se umplu cu orezul.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc