Mazarea fiarta se caleste usor in untdelemn. Se fac 6 omlete. Fiecare felie de sunca se unge cu pasta de rosii, peste care se aseaza omleta, se rulea
Mazarea fiarta se caleste usor in untdelemn. Se fac 6 omlete. Fiecare felie de sunca se unge cu pasta de rosii, peste care se aseaza omleta, se ruleaza usor, se leaga cu ata, sau prinde cu scobitori. Se amesteca laptele cu putina faina, sare, bulion, patrunjel tocat marunt, se toarna peste rulourile asezate intr-un vas si se lasa la cuptor pina scade putin sosul.
Mazarea se serveste drept garnitura
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii