Se framinta toate la un loc cu apa sau cu lapte cit cuprinde coca pentru ca sa fie potrivit de tare. Se lasa la crescut ½ ora. Se coace intr-o tava u
Se framinta toate la un loc cu apa sau cu lapte cit cuprinde coca pentru ca sa fie potrivit de tare. Se lasa la crescut ½ ora. Se coace intr-o tava unsa, fara sa se intareasca coca. Se rastoarna pe un servet umed, se intinde pe toata suprafata un piure de spanac, se ruleaza si se asaza in forma care merge la cuptor. Deasupra se toarna un sos alb si se lasa sa se rumeneasca. Se poate presara cu brinza sau cascaval ras.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufToba de casa din carne de porc este o reteta romaneasca pe care cei mai multi oameni o fac iarna atunci cand se taie porcul....
Toba de casa din carne de porcPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloSe curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si mereSalam de biscuiţi reţetă. Gustul copilariei intr-un desert delicios ,ieftin si rapid
Salam de biscuiţi reţetăUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseDe cand am vazut rețeta la Miha,...
Chiftele umplute cu mozarella la slow cooker Crock-PotReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii