Se framinta toate la un loc cu apa sau cu lapte cit cuprinde coca pentru ca sa fie potrivit de tare. Se lasa la crescut ½ ora. Se coace intr-o tava u
Se framinta toate la un loc cu apa sau cu lapte cit cuprinde coca pentru ca sa fie potrivit de tare. Se lasa la crescut ½ ora. Se coace intr-o tava unsa, fara sa se intareasca coca. Se rastoarna pe un servet umed, se intinde pe toata suprafata un piure de spanac, se ruleaza si se asaza in forma care merge la cuptor. Deasupra se toarna un sos alb si se lasa sa se rumeneasca. Se poate presara cu brinza sau cascaval ras.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseRetete de suflet Aceasta este chiar o reteta de suflet pentru mine caci imi aminteste de copilarie. Duminica la micul dejun...
Oua jumari cu ceapa, ardei si rosiiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii