Rulouri cu praz

Rulourile cu praz sunt delicioase pentru o cina usoara si sanatoasa.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 fire de praz
  • 1 ou
  • 150 gr de unt
  • 4 linguri smantana
  • faina cat cuprinde
  • sare
  • piper
  • verdeata

Mod de preparare

Pentru aluat: Se amesteca untul moale cu oul, smantana si se adauga faina pana se obtine un aluat potrivit de tare.

Se intinde o foaie si se taie dreptunghiuri. In fiecare dreptunghi de aluat se pune o bucata de praz de 5 cm lungime si se ruleaza.

Rulourile se prajesc in baie de ulei bine incins si se scot pe servete absobante pentru a scapa de excesul de ulei.


Rulourile cu praz se servesc cu pilaf de legume.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori