Se aleg frunzele mari. Se prepara un sos alb gros: se incalzeste pe foc untul fara a se ingalbeni, se amesteca cu faina, se stinge cu lapte cald, se p
Se aleg frunzele mari. Se prepara un sos alb gros: se incalzeste pe foc untul fara a se ingalbeni, se amesteca cu faina, se stinge cu lapte cald, se potriveste la gust de sare, piper si putin usturoi pisat. Cubuletele de piine alba prajite in unt se amesteca cu spanacul tocat si cu sosul. Frunzele mari se oparesc repede cu apa fierbinte si se scurg. Se pune apoi cite o gramajoara de umplutura pe fiecare frunza, se ruleaza ca o sarma si se asaza aceste rulouri intr-un vas rezistent la foc. Se toarna peste ele brinza rasa, oul batut cu laptele si se dau la cuptor 20 minute.
Rulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaGogosarii in otet sunt foarte gustosi si usor de facut pentru ca nu trebuie opariti. Va trebuie 10 kg de gogosari.
Gogosari in otet pentru iarnaEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiPerfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presataCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiO reteta rapida, usoara, hranitoare, ideala pentru serile reci de iarna
Supa crema de conopidanu mi-am imaginat ca feniculul e atat de gustos! E prima data cand gatesc mancare cu fenicul si sunt tare multumita de...
Mancare de pui cu feniculDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii