Se spala patrunjelul, se rup frunzulitele, apoi se toaca marunt. Se amesteca bine cu otetul, mierea, sarea si piperul. La final, se toarna uleiul. Se
Se spala patrunjelul, se rup frunzulitele, apoi se toaca marunt. Se amesteca bine cu otetul, mierea, sarea si piperul. La final, se toarna uleiul. Se spala si se curata legumele. Se taie fin ardeii si castravetele. Se amesteca si se toarna peste ele dressingul si se pun la frigider. Se imparte amestecul de legume in patru portii, se adauga in fiecare farfurie friptura de vaca sau sunca (feliate) si se orneaza totul cu patrunjel.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii