Snitelele de dovlecei sunt delicioase si foarte usor de preparat. Aceasta reteta cu dovlecei este indicat sa o preparati cu dovlecei proaspeti.
Am spalat bine dovleceii si i-am taiat felii.
I-am dat prin faina si apoi prin oua batute cu sare. I-am prajit in ulei incins cam 2 minute pe fiecare parte.
I-am scos pe un servetel ca sa absoarba surplusul de grasime.
Snitelele de dovlecei se servesc ca atare langa rosii proaspete sau ca si garnitura.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii