Incalzeste uleiul intr-o tigaie mare si pune ceapa la calit timp de 3 minute. Adauga usturoiul, chilli,vanata, dovlecel si prajeste totul timp de 2 mi
Incalzeste uleiul intr-o tigaie mare si pune ceapa la calit timp de 3 minute. Adauga usturoiul, chilli,vanata, dovlecel si prajeste totul timp de 2 minute. Amesteca fasolea, rosiile si sosul de rosii in tigaia de pe foc, lasa sa dea in fiert si apoi lasa la foc mic inca 5 minute. Intre timp, taie clatitele in fasii pe care le vei dispune in forma unui sombrero. Pastreaza 4 frunze de busuioc iar restul pune-le in amestecul de fasole. Pune cate o lingura din amestecul obtinut, pe fiecare farfurie. Asaza deasupra un sfert din fasiile de clatite obtinute, iar peste ele pune inca o lingura de amestec. Serveste decorat cu cate o frunza de busuioc si cu salata varde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii