sos alb picant

Ceapa, morcovii si telina, taiate feliute, se inabusa in margarina, apoi se adauga faina amestecata cu lapte fiert in prealabil, supa de carne, zahar

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g margarina
  • lapte
  • 1/2 radacini de telina
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 castraveti murati
  • faina
  • zahar
  • otet
  • supa de carne
  • piper boabe si sare

Mod de preparare

Ceapa, morcovii si telina, taiate feliute, se inabusa in margarina, apoi se adauga faina amestecata cu lapte fiert in prealabil, supa de carne, zahar si piper boabe. Se fierbe totul la cca 30 min, se paseaza, iar apoi se amesteca cu sare, otet si castraveti murati, taiati marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci