Sote de ciuperci se prepara rapid si este delicios. Mararu si usturoiul dau o aroma deosebita ciupercilor.
Se caleste ceapa in uleiul cu masline impreuna cu usturoiul pisat. Dupa ce s-a inmuiat ceapa se adauga ciupercile decojite si taiate feliute. Se condimenteaza cu sare si piper. Cand sunt aproape gata, de adauga mararul tocat marunt. Se mai lasa 2-3 minute, apoi se stinge focul.
Sote-ul rapid de ciuperci este delicios ca si garnitura langa mancarurile cu carne.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii