Sote de ciuperci se prepara rapid si este delicios. Mararu si usturoiul dau o aroma deosebita ciupercilor.
Se caleste ceapa in uleiul cu masline impreuna cu usturoiul pisat. Dupa ce s-a inmuiat ceapa se adauga ciupercile decojite si taiate feliute. Se condimenteaza cu sare si piper. Cand sunt aproape gata, de adauga mararul tocat marunt. Se mai lasa 2-3 minute, apoi se stinge focul.
Sote-ul rapid de ciuperci este delicios ca si garnitura langa mancarurile cu carne.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii