Se alege spanacul, se spala si se fierbe in apa cu sare cinci minute. Se scurge, apoi se toaca marunt cu un cutit ascutit si se pune intr-o cratita em
Se alege spanacul, se spala si se fierbe in apa cu sare cinci minute.
Se scurge, apoi se toaca marunt cu un cutit ascutit si se pune intr-o cratita emailata impreuna cu o lingura de unt si o ceasca de zeama de spanac.
Cand spanacul este fiert, se adauga o lingura de bulion, se potriveste mincarea de sare, se pun citeva felii subtiri de lamiie si se scade mincarea un sfert de ora la cuptor.
Mancarea se serveste calda, cu garnitura de ochiuri romanesti sau cu rinichi de porc.
Alte retete cu spanac
Spanac in foitaj
Pui cu spanac
Spaghete cu spanac
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii