Se spala bine frunzele de spanac si se pun la fiert. Cand sunt fierte se scurg si se storc bine. Se toaca pe fund de lemn. Se prajesc 2 linguri de fai
Se spala bine frunzele de spanac si se pun la fiert. Cand sunt fierte se scurg si se storc bine. Se toaca pe fund de lemn. Se prajesc 2 linguri de faina in ulei, se pune boiaua si usturoiul tocat marunt, se adauga spanacul si putin cate putin (dupa cum se ingroasa mancarea) se adauga laptele. Se sareaza dupa gust. Se lasa sa fiarba 2-3 clocote.
Se serveste cu ochiuri de ou

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii