Spanacul se spala si se fierbe in apa. Se scurge si se toaca marunt.Intr-o cratita se pune spanacul, usturoiul pisat, sare si 2 linguri de ulei si se
Spanacul se spala si se fierbe in apa. Se scurge si se toaca marunt.Intr-o cratita se pune spanacul, usturoiul pisat, sare si 2 linguri de ulei si se calesc putin pe foc. Se adauga aproximativ 0,5 l lapte. Intre timp se face o ingrosala din 6 linguri de faina si lapte pana devine putin lichida. Se adauga treptat la spanac mestecandu-se mereu si alternand cu lapte pana devine o compozitie cremoasa.
Se serveste cu oua ochiuri sau ficatei de pui cu ceapa.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii