Spanac cu ochiuri

Spanacul se spala si se fierbe in apa. Se scurge si se toaca marunt.Intr-o cratita se pune spanacul, usturoiul pisat, sare si 2 linguri de ulei si se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Spanac cu ochiuri

Ingrediente

  • 1
  • 5kg spanac
  • lapte
  • faina
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • usturoi

Mod de preparare

Spanacul se spala si se fierbe in apa. Se scurge si se toaca marunt.Intr-o cratita se pune spanacul, usturoiul pisat, sare si 2 linguri de ulei si se calesc putin pe foc. Se adauga aproximativ 0,5 l lapte. Intre timp se face o ingrosala din 6 linguri de faina si lapte pana devine putin lichida. Se adauga treptat la spanac mestecandu-se mereu si alternand cu lapte pana devine o compozitie cremoasa.


Se serveste cu oua ochiuri sau ficatei de pui cu ceapa.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori